Web Analytics Made Easy - Statcounter

مستندهای راه یافته به مسابقه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران در دو بخش مستندهای کوتاه و بلند معرفی شدند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی جشنواره، بیش از ۵۰۰ اثر از ایران و ۶۸ کشور در بخش‌های مختلف سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران ثبت نام کرده‌اند که در این دوره بیشترین فیلم به ترتیب از ایران، آمریکا، هند، ایتالیا، ترکیه، برزیل، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، روسیه، مکزیک، آرژانتین، چین و مصر به جشنواره ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مستندهای کوتاه راه‌یافته به بخش مسابقه:

«میس رونالدو» به کارگردانی کیومرث محمدچناری، «کنار گود» به کارگردانی تورج کلانتری، «پهلوانان نمی‌میرند» به کارگردانی رضا بطحائی، «آخرین آرزوی سیروس» به کارگردانی سجاد ترابی، «احمد» به کارگردانی زینب فیضی، «بادیگارد» به کارگردانی رضا دانش پژوه، «فرانسه» به کارگردانی مهدی افضل زاده، «مشعل صلح» به کارگردانی محمدحسن یادگاری، «خانه پوشالی» به کارگردانی مهدی افضل زاده، «گلشهر» به کارگردانی موسی حسین نژاد، «پرچمدار» به کارگردانی عباس بهرامی، «فوتبال، عشق بی‌پایان» و «عقاب، عشق ماندگار» به کارگردانی هادی حق جو، «مقصد المپیک» به کارگردانی یاسر خمسی، «دختر کوچ» به کارگردانی روح الله اکبری، «برف می‌بارد، آرام و بی‌صدا» به کارگردانی محمد حسنی، «صیاد کاپلو» به کارگردانی رستم نظری، «امید توس» به کارگردانی شفیقه آسانی، «به همین سادگی» به کارگردانی مهدی فارسی، «وارث» به کارگردانی سعید چاری، «معجزه منشأ» به کارگردانی مهدی میرتیموری، «استادیوم» به کارگردانی عادل انیسی، «مورچه ها» به کارگردانی علیرضا میرزایی، «حسین کیست» به کارگردانی سعید چاری، «کسوف» به کارگردانی طاهر پورمحمد، «وطن من» به کارگردانی حسین همایونفر، «قهرمان» به کارگردانی الهام آقالری، «خاطرات بر باد رفته» به کارگردانی مازیار کوپیدار، «زنگ پهلوانی» به کارگردانی محمد کریمی، «المپیک توکیو» به کارگردانی علی کرامتی از ایران در این بخش حاضر هستند.
همچنین مستندهای «روی بدن» از سوئیس، «علی» از ترکیه، «دوچرخه سوار» از ترکیه، «استاد اسب سوار» از قرقیزستان، «حق بازی» از هلند، «آلامان» از قرقیزستان، «کشتی گیر جوان» از ترکیه، «هدف مشترک» از آمریکا، «وابستگی» از بحرین، «درمیان خلا» از ایتالیا، «نگه داشتن تنفس» از لهستان، «بازیکنان در مقابل کووید» از کرواسی، «عبور از زندگی» از چین، «پایان خط» از برزیل، «سفری به استقامت» از پاکستان و «تهاجم» از جمهوری چک نیز در این بخش حاضر هستند.

مستندهای بلند راه‌یافته به بخش مسابقه:
«پرویز خان» به کارگردانی سجاد ترابی، «پهلوان» به کارگردانی مهرداد شعبانی نیا، «جایی برای فرشته‌ها نیست» به کارگردانی سام کلانتری، «تا پروانگی» به کارگردانی حسین رحمتی، «منصورخان» به کارگردانی محسن ظریفی پور، «سلاطین گل کوچیک» به کارگردانی امیر زوینی، «سمفونی حمید» به کارگردانی جعفر صادقی، «زندگی استاد مهدی نمازی زاده پدر علم رفتار حرکتی ایران» تهیه شده در پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، «بازمانده» به کارگردانی علیرضا کرمی، «شاخه‌های یک تنه» به کارگردانی مجید معین، «اولین صعود زمستانی ۲ مسیر دیواره علم کوه» به کارگردانی مجتبی قهیه ای، «آقای معمولی» به کارگردانی صالح بهشتی، «سکوهای صورتی» به کارگردانی محمدجواد رئیسی، «سوت» به کارگردانی زهره محقق، «بردی» به کارگردانی سیدعدنان طاهری موسوی، «هزار زن» به کارگردانی مژگان ایلانلو، «فوتبال خیابانی» به کارگردانی افشین شیروانی، «تماشای باغ عالم (در ستایش زندگی)» به کارگردانی سجاد آورند، «عملیات المپیک» به کارگردانی حسین الهام، «افسانه یک عقاب» به کارگردانی امیر رفیعی، «رویای پوپک» به کارگردانی رضا سورانی، «دختران ایران» به کارگردانی سعید شمس، «آیدین» به کارگردانی اشکان مهریار، «تور برای ماست» به کارگردانی حسین همایونفر، «وایسا دنیا (مردی از جنس لبخند)» به کارگردانی تورج کشوری، «برای صلح علیه اشغال» به کارگردانی حسین اسدی، «آخرین قرار» به کارگردانی سعید چاری، «جام هشتم» به کارگردانی محمدرضا علیپور، «فانوس» به کارگردانی هاشم گرامی، «امید شهر خسته» به کارگردانی مریم الهامیان - مصطفی حاجی‌قاسمی و «ستاره ساز» به کارگردانی سعید شمس از ایران در این بخش حاضر هستند.
همچنین مستندهای «عبور از موانع» از قزاقستان، «تا روز آخر برنده باش» از یونان، «صدای شمشیر» از فرانسه، «محدودیت‌های ما» از یونان، «دربی اورال» از روسیه و «جستجوگر تنها» از آرژانتین نیز در این بخش حاضر هستند.
هیأت داوران بخش مستند، وحید موسائیان (نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان سینما)، محمدرضا عرب (نویسنده و کارگردان سینما)، امیر تاجیک (مستندساز، کارشناس رسانه و مدیر اسبق شبکه مستند)، محمود گبرلو (منتقد و کارشناس سینما) و جواد خیابانی (مجری گزارشگر ورزشی و تهیه‌کننده) داوری بخش مستند را به اتمام رسانده‌اند و برگزیدگان این بخش در مراسم پایانی جشنواره در روزهای پایانی تیرماه ۱۴۰۱ معرفی خواهند شد.
مشارکت بیش از ۶۸ کشور در جشنواره سیزدهم فیلم‌های ورزشی آن هم در دوره‌ای که در دو سال اخیر به علت شیوع کرونا ساخت فیلم کاهش داشته است، از نکات قابل توجه این دوره جشنواره است.
سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران روزهای پایانی تیر ۱۴۰۱ با حمایت کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان صداوسیما و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش خصوصی و به همت مؤسسه فرهنگی هنری خانه هنر المپیک، برگزار می‌شود.

کد خبر 585751

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مستند سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی ایران ورزش فیلم مستند کمیته ملی المپیک جشنواره فیلم های ورزشی روسیه مکزیک آرژانتین شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق جشنواره بین المللی فیلم های ورزشی بخش حاضر هستند کارگردانی سعید کارگردانی حسین کارگردانی مهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم، که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور ه اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک، رقابت‌ها دراین حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده دراین دور رقابت از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند. براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد. براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه از جمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد دراین حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد. براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

۱

فهرست وفاق

نام فهرست: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

شعار: انقلاب، کارآمدی و مردمی

رویکرد ویژه: عدم وحدت با هیچ جریان سیاسی / اخذ تعهدنامه انتخاباتی از افراد حاضر در فهرست

کاندیداها: احمد نادری، ابراهیم یزدی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، علی‌اصغر پورمحمدی، سید نظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست.

۲

شورای ‌وحدت

نام فهرست: شورای وحدت اصولگرایان

شعار: تحول برای زندگی بهتر

رویکرد ویژه: در اولویت قرار گرفتن بانوان

کاندیداها: سمیه گلپور چمرکوهی، ریحانه اخلاقی، سمیه رفیعی، زینب قیصری، زهره سادات لاجوردی، علی‌اصغر پورمحمدی، ابوالقاسم جراره، محمد سراج، مجتبی رحماندوست، علیرضا سلیمی، حسین صمصامی مزرعه آخوند، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سیدنظام الدین موسوی، سیدمرتضی محمودی، احمد نادری.

۳

فهرست جبهه انقلاب

نام فهرست: فهرست مشترک شورای‌ائتلاف و جبهه پایداری

شعار: ایران سربلند

رویکرد ویژه: عدم توجه صرف به وابستگی حزبی کاندیداها

کاندیداها: علیرضا سلیمی، غلامحسین رضوانی، محمد سراج، زهره سادات لاجوردی، زهره طبیب‌زاده، فاطمه قاسم‌پور، مجتبی زارعی، حسین صمصامی، حسین نجابت، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی‌اصغر پورمحمدی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی شریفیان، مهدی عسگری، عبدالحسین روح الامینی، سعید آجرلو.

۴

جامعه اسلامی مهندسین

نام فهرست: فهرست جامعه اسلامی مهندسین

شعار: -

رویکرد ویژه: حضور فعال در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم

کاندیداها: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره‌سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی‌مقدم، سیدنظام‌الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.

۵

امنا

نام فهرست: فهرست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی

شعار: کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد

رویکرد ویژه: انتخاب اغلب کاندیداهای دور دوم از باقی‌مانده‌های فهرست دور نخست

کاندیداها: سیدنظام‌الدین موسوی، احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زینب قیصری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، سیدمرتضی محمودی، بیژن نوباوه وطن، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان.

۶

مستقلین واعتدالگرایان

نام فهرست: فهرست جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران

شعار: -

رویکرد ویژه: معرفی کاندیداهای مشترک با بسیاری از فهرست‌های دیگر

کاندیداها: ابراهیم عزیزی، عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی، علی‌اصغر پورمحمدی، مهدی عسکری، حسن خجسته باقرزاده، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهروند، مجتبی زارعی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سیدنظام‌الدین موسوی، زینب قیصری، مجتبی رحماندوست، زهره‌سادات لاجوردی، احمد نادری، حسین نجابت، عیلرضا سلیمی.

آنچه باید درباره دور دوم انتخابات بدانید

روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در نقاط مختلف کشور برگزار می‌شود؛ انتخاباتی که در نهایت فهرست ۲۹۰ نفری خانه ملت در دور جدید را تکمیل خواهد کرد.

۴۵ کرسی

دراین دور تکلیف ۴۵ کرسی باقی‌مانده مجلس دوازدهم مشخص می‌شود.

۲۲ حوزه انتخابیه

در دور دوم کاندیداها در ۲۲ حوزه انتخابیه برای حضور در مجلس دوازدهم رقابت می‌کنند.

۹۰ کاندیدا

دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم با حضور ۹۰ کاندیدا برگزار می‌شود.

۱۵ استان

۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۵ استان کشور شاهد برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم خواهند بود.

آذربایجان‌شرقی: تبریز، آذرشهر و اسکو/ شبستر/ میانه

اردبیل: پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز

اصفهان: سمیرم / لنجان

البرز: کرج، اشتهارد و فردیس

تهران: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس / ورامین، پیشوا و قرچک

خراسان‌جنوبی: بیرجند، درمیان و خوسف

خراسان رضوی: مشهد و کلات

خوزستان: آبادان / رامهرمز و رامشیر

زنجان: زنجان و طارم / خدابنده

فارس: شیراز و زرقان / مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد

لرستان: خرم‌آباد و چگنی

مازندران: قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی

همدان: ملایر

کرمانشاه: کرمانشاه

گلستان: گنبدکاووس

انتخابات الکترونیک در ۸ شهر

شورای‌نگهبان با برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک در حوزه‌های تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر موافقت کرده‌است.

کد خبر 849186 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت کشور مجلس - انتخابات نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۴ اردیبهشت
  • معرفی نفرات برتر مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل در شاخه بتل
  • معرفی برترین‌های مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل